David Corn - Bio, datter, familie, netværd, karriere inden for journalistik (2024)


David Corn - Bio, datter, familie, netværd, karriere inden for journalistik (1)

Journalistik er en vigtig søjle i vores modernesamfund, der voksede ud af vores evolutionære behov for at kende og sommetider bare at sladre. I dag er det blevet en integreret del af det moderne demokrati og bærer byrden ved at forme vores samfund på mange områder fra forretning til politik til sport. Mens de fleste lande har forskellige institutioner - retsvæsen, lovgivningsmæssige og udøvende arme, der alle er oprettet til at være kontrol og balance for hinanden, har journalistik været kontrollen og balancen for dem alle som helhed. Undersøgelse af hvad de magtfulde gør bag lukkede døre og fortæller sandheden bag det omhyggeligt udformede dobbeltsprog fra politiske ledere over for borgerne, er journalistik blevet det skinnende lys, der styrer den humlende uvidelse om menneskeheden. Som sådan kræver industrien store mennesker, der er dedikerede til sandheden og villige til at ofre sig selv for at forfølge den. En af sådanne mennesker er David Corn, der har udskilt sig som eksemplarisk journalist.

Kort bio

David Corn, den amerikanske journalist blev født denden 20. februar 1959 til jødiske forældre i New York, specifikt White Plains. Da et barn blev opdrættet under jødiske traditioner, var formel uddannelse en nødvendighed for David, og det startede på White Plains Senior High School, før han tog eksamen og flyttede til Brown University i Rhode Island, hvor han studerede historie.

En ung David identificerede sin lidenskab forjournalistik fra de ting, der interesserede ham i skolen. Han havde sin første indsats i et journalistisk miljø, da han var junior i Brown. Han arbejdede på studerende for Brown University, The Brown Daily Herald.

David Corns karriere inden for journalistik

Med den viden, han havde samlet, søgte Davidud af praktik og beskæftigelse i nyhedsorganisationer. Efter erfaringen med at arbejde for en publikation på det højt vurderede universitet tog han sin fortsatte søgning efter erfaring til The Nation, et ugeblad, hvor han arbejdede som praktikant. Mens han var på The Nation, hjalp hans arbejdsetik, lidenskab og talent ham med at få en rolle som redaktionel assistent. Efter at have sikret jobbet valgte Corn at bo på The Nation snarere end at vende tilbage til Brown og afslu*tte sin grad. Han afslu*ttede dog senere og tjente sit universitetsbevis efter at have afslu*ttet sine studiepoeng ved Columbia University. Han fik en Bachelor of Arts.

David Corn fortsatte med at arbejde hos The Nation andblev til sidst magasinets Washington Editor. Som redaktør har han optrådt i adskillige politiske talkshows og regelmæssigt optrådt på Amerikas største nyhedsnetværk som Fox News, National Public Radio og MSNBC. Efter mange års arbejde hos The Nation forlod David Corn magasinet og slu*ttede sig til Mother Jones for at blive dens første chef for Washington Bureau. Mother Jones, er et andet magasin, der fokuserer på efterforskningsrapportering om politik, menneskerettigheder, kultur og miljø.

Som journalist har David Corn skrevetadskillige andre publikationer end hans egne hjemmemagasiner. Han har skrevet til større publikationer som New York Times, Los Angeles Times, Boston Globe, Washington Post, Washington Monthly og mange andre.

Storheden i en journalists karriere er for det mestedefineret af historierne, de fortæller i løbet af deres karriere, og David Corn har navngivet sig selv i den forbindelse. Hans beretning om skandalen på 47 procent er blevet beskrevet som den væsentligste årsag til, at den tidligere republikanske præsidentvalgte, Mitt Romney, mistede valget til Barack Obama i 2012. Han modtog George Polk-prisen i journalistik for det entydige brag.

Som journalist, for hvem han skriver ogundersøger er en lidenskab, David har udvidet udtrykket af sin lidenskab til bogpublikationer. Han har udgivet seks bøger med sin første bog, Blond Ghost: Ted Shackles og CIA's Crusades, der blev udgivet i 1994. Hans seneste bog blev udgivet i 2018. Hans karriere som forfatter har set ham være New York Times bestseller tre gange.

Nettoværdi

David Corn betragtes som en af ​​de rigestejournalister i USA, delvis på grund af hans flere bedst sælgende bøger og en lang karriere inden for journalistik, som han har tilbragt mest på toppen som redaktør og bureauchef. Selvom det er en kendt kendsgerning, at han skaffer gode kontanter fra sin karriere og salget af sine bøger, er der stadig intet specifikt tal for hans nettoværdi, da det stadig vurderes.

David Corn's Family & Daughter

Bortset fra en kontroversiel skandale i 2017rapporteret af Politico om en undersøgelse af upassende arbejdspladsadfærd, har David Corn altid formået at holde op med at rapportere nyhederne og ikke være nyhederne. Hans personlige liv holdes normalt væk fra hans offentlige liv og uden for det grundlæggende, vides ikke meget om hans familie.

Han har to døtre, Maaike Laanstra-Corn ogAmarins Laanstra-Corn fra hans ægteskab med Welmoed Laanstra. Hans datter, Maaike, kom med nyheden i 2016, da hun spurgte rådgiveren til Donald Trump, Kellyanne Conway, om seksuelle beskyldninger mod Donald Trump.

David Corn - Bio, datter, familie, netværd, karriere inden for journalistik (2024)
Top Articles
Rick and Morty: Summer's 10 Best Quotes
Emerge Ortho Kronos
Best Pizza Novato
Katie Pavlich Bikini Photos
Swimgs Yuzzle Wuzzle Yups Wits Sadie Plant Tune 3 Tabs Winnie The Pooh Halloween Bob The Builder Christmas Autumns Cow Dog Pig Tim Cook’s Birthday Buff Work It Out Wombats Pineview Playtime Chronicles Day Of The Dead The Alpha Baa Baa Twinkle
Lorton Transfer Station
Goodbye Horses: The Many Lives of Q Lazzarus
Craigslist Campers Greenville Sc
Ghosted Imdb Parents Guide
Us 25 Yard Sale Map
What Auto Parts Stores Are Open
City Of Spokane Code Enforcement
Ncaaf Reference
Athens Bucket List: 20 Best Things to Do in Athens, Greece
Craigslist Pets Sac
Craigslist List Albuquerque: Your Ultimate Guide to Buying, Selling, and Finding Everything - First Republic Craigslist
Quest Beyondtrustcloud.com
DoorDash, Inc. (DASH) Stock Price, Quote & News - Stock Analysis
Cashtapp Atm Near Me
Second Chance Maryland Lottery
Nhl Wikia
Army Oubs
Whitefish Bay Calendar
Kountry Pumpkin 29
Rimworld Prison Break
Plaza Bonita Sycuan Bus Schedule
Valic Eremit
Raw Manga 1000
Costco Jobs San Diego
UCLA Study Abroad | International Education Office
Jersey Shore Subreddit
Weather Underground Durham
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Sawgrass & Imax
Boneyard Barbers
Haunted Mansion Showtimes Near Cinemark Tinseltown Usa And Imax
Gr86 Forums
JD Power's top airlines in 2024, ranked - The Points Guy
Aliciabibs
Pp503063
craigslist | michigan
The All-New MyUMobile App - Support | U Mobile
Cpmc Mission Bernal Campus & Orthopedic Institute Photos
Brandon Spikes Career Earnings
Who Is Responsible for Writing Obituaries After Death? | Pottstown Funeral Home & Crematory
Cabarrus County School Calendar 2024
Stosh's Kolaches Photos
Xre 00251
877-552-2666
Devotion Showtimes Near Showplace Icon At Valley Fair
About us | DELTA Fiber
Hkx File Compatibility Check Skyrim/Sse
Where To Find Mega Ring In Pokemon Radical Red
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 5896

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.