David Corn - Bio, dochter, gezin, vermogen, carrière in de journalistiek (2024)


David Corn - Bio, dochter, gezin, vermogen, carrière in de journalistiek (1)

Journalistiek is een belangrijke pijler van onze modernesamenleving die is voortgekomen uit onze evolutionaire behoefte om te weten en soms om gewoon te roddelen. Tegenwoordig is het een integraal onderdeel van de moderne democratie geworden en draagt ​​het de last om onze samenleving op veel gebieden vorm te geven, van bedrijfsleven tot politiek tot sport. Hoewel de meeste landen verschillende instellingen hebben - de rechterlijke macht, de wetgevende en uitvoerende macht zijn allemaal opgezet om elkaar te controleren en in evenwicht te houden, is journalistiek de controle en het evenwicht voor alle landen als geheel. Onderzoekend naar wat de machtigen doen achter gesloten deuren en de waarheid vertellen over de zorgvuldig ontworpen dubbelspeak van politieke leiders aan burgers, is journalistiek het stralende licht geworden dat de stuntelige onwetendheid van de mensheid leidt. Als zodanig vereist de industrie geweldige mensen die toegewijd zijn aan de waarheid en bereid zijn zichzelf op te offeren om deze na te streven. Een van die mensen is David Corn, die zich heeft onderscheiden als een voorbeeldige journalist.

Korte bio

David Corn, de Amerikaanse journalist, werd geboren20 februari 1959 aan Joodse ouders in New York, in het bijzonder White Plains. Als kind opgevoed volgens Joodse tradities, was formeel onderwijs een noodzaak voor David en het begon op White Plains Senior High School voordat hij afstudeerde en verhuisde naar Brown University in Rhode Island waar hij geschiedenis studeerde.

Een jonge David identificeerde zijn passie voorjournalistiek van de dingen die hem op school interesseerden. Hij had zijn eerste stint in een journalistieke omgeving toen hij junior was bij Brown. Hij werkte bij de studentenkrant van Brown University, The Brown Daily Herald.

David Corn's carrière in de journalistiek

Met de kennis die hij had vergaard, zocht Davidstage en werkgelegenheid in nieuwsorganisaties. Na de ervaring met werken voor een publicatie aan de hoog aangeschreven universiteit, nam hij zijn voortdurende zoektocht naar ervaring mee naar The Nation, een weekblad waar hij werkte als stagiair. Terwijl hij bij The Nation was, hielp zijn werkethiek, passie en talent hem om een ​​rol te spelen als redactieassistent. Nadat het werk was gedaan, koos Corn ervoor om bij The Nation te blijven in plaats van terug te gaan naar Brown en zijn diploma af te ronden. Hij voltooide echter later en behaalde zijn universiteitscertificaat na het voltooien van zijn studiepunten aan de Columbia University. Hij behaalde een Bachelor of Arts.

David Corn bleef werken bij The Nation enwerd uiteindelijk de Washington Editor van het tijdschrift. Als redacteur verscheen hij in tal van politieke talkshows en verscheen hij regelmatig op Amerika's grootste nieuwsnetwerken zoals Fox News, National Public Radio en MSNBC. Na jaren bij The Nation te hebben gewerkt, verliet David Corn het tijdschrift en werd hij lid van Mother Jones om zijn eerste Washington Bureau Chief te worden. Moeder Jones, is een ander tijdschrift gericht op onderzoeksrapporten over politiek, mensenrechten, cultuur en het milieu.

Als journalist heeft David Corn geschrevenverschillende andere publicaties dan zijn eigen tijdschriften. Hij heeft geschreven voor belangrijke publicaties zoals New York Times, Los Angeles Times, Boston Globe, Washington Post, Washington Monthly en vele andere.

De grootheid van de carrière van een journalist is meestalgedefinieerd door de verhalen die ze tijdens hun carrière vertellen en David Corn heeft in dat opzicht naam gemaakt. Zijn reportage van het 47 procent schandaal is beschreven als de belangrijke reden dat voormalig Republikeinse presidentiële kandidaat, Mitt Romney de verkiezingen verloor aan Barack Obama in 2012. Hij ontving de George Polk Award in de journalistiek voor de unieke prestatie.

Als journalist voor wie schrijven enonderzoeken is een passie, David heeft de uitdrukking van zijn passie uitgebreid tot boekpublicaties. Hij publiceerde zes boeken met zijn eerste boek, Blond Ghost: Ted Shackles and the CIA's Crusades, gepubliceerd in 1994. Zijn meest recente boek werd gepubliceerd in 2018. Zijn carrière als auteur heeft hem drie keer een bestseller van de New York Times gezien.

Netto waarde

David Corn wordt beschouwd als een van de rijkstejournalisten in de Verenigde Staten, deels vanwege zijn meerdere best verkopende boeken en een lange carrière in de journalistiek die hij meestal aan de top heeft doorgebracht als redacteur en bureauchef. Hoewel het een bekend feit is dat hij veel geld binnenhaalt uit zijn carrière en de verkoop van zijn boeken, is er nog steeds geen specifiek cijfer voor zijn vermogen, want het wordt nog beoordeeld.

David Corn's familie en dochter

Afgezien van een controversieel schandaal in 2017gerapporteerd door Politico over een onderzoek naar ongepast gedrag op de werkplek, is David Corn er altijd in geslaagd het nieuws te blijven melden en niet het nieuws te zijn. Zijn persoonlijke leven wordt meestal weggehouden van zijn openbare leven en buiten de basis is er niet veel bekend over zijn familie.

Hij heeft twee dochters, Maaike Laanstra-Corn enAmarins Laanstra-Corn uit zijn huwelijk met Welmoed Laanstra. Zijn dochter, Maaike, haalde het nieuws in 2016, toen ze de counselor vroeg aan Donald Trump, Kellyanne Conway, over seksuele aantijgingen tegen Donald Trump.

David Corn - Bio, dochter, gezin, vermogen, carrière in de journalistiek (2024)
Top Articles
What is Tamilmv Proxy? Guide to Tamilmv unblock using Proxy
How to Find a Gas Station with Vacuum FAQ - Cleaners Talk
Barstool Sports Gif
Craigslist San Francisco Bay
Printable Whoville Houses Clipart
It's Official: Sabrina Carpenter's Bangs Are Taking Over TikTok
Chicago Neighborhoods: Lincoln Square & Ravenswood - Chicago Moms
Wizard Build Season 28
Poe Pohx Profile
Bellinghamcraigslist
Fnv Turbo
Xrarse
Free Robux Without Downloading Apps
shopping.drugsourceinc.com/imperial | Imperial Health TX AZ
World Cup Soccer Wiki
Jasmine Put A Ring On It Age
More Apt To Complain Crossword
Tracking Your Shipments with Maher Terminal
Best Nail Salon Rome Ga
Aucklanders brace for gales, hail, cold temperatures, possible blackouts; snow falls in Chch
Lancasterfire Live Incidents
Aldi Süd Prospekt ᐅ Aktuelle Angebote online blättern
1v1.LOL - Play Free Online | Spatial
Delaware Skip The Games
Finalize Teams Yahoo Fantasy Football
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Sawgrass & Imax
Spn 520211
Doki The Banker
Sec Baseball Tournament Score
F45 Training O'fallon Il Photos
Aspenx2 Newburyport
Papa Johns Mear Me
Bleacher Report Philadelphia Flyers
Keyn Car Shows
Malluvilla In Malayalam Movies Download
Shelby Star Jail Log
Skidware Project Mugetsu
Marlene2995 Pagina Azul
Best Town Hall 11
Healthy Kaiserpermanente Org Sign On
Frequently Asked Questions - Hy-Vee PERKS
Does Circle K Sell Elf Bars
Kazwire
Pp503063
Craigslist Ludington Michigan
Sept Month Weather
Autum Catholic Store
Gas Buddy Il
Bismarck Mandan Mugshots
Epower Raley's
Lake County Fl Trash Pickup Schedule
Room For Easels And Canvas Crossword Clue
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5894

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.